Velkommen til

Hillerød Strategi- og Rollespils Forening

Vi spænder bredt når det gælder strategispil.

Det vi spiller mest i øjeblikket er Warhammer 40K og Warhammer Renaissance og vi har planer om at få Bolt Action, Mordheim og Kill Team op og køre i løbet af året.

Andre ting der hitter fra tid til anden er Star Wars X-Wing, Star Wars Armada, men vi breder os gerne ud og spiller derfor næsten alt og det er altid muligt at finde andre der gerne vil spille med.

Herunder har vi samlet en beskrivelse af de forskellige strategispil som vi spille på forskellige tidspunkter, når lysten og tiden er til det.

Alle spillene er nogen der er spillere til i foreningen og som bliver spillet med større eller mindre mellerum, alt efter hvad medlemmer har lyst til. Det er derfor heller ikke alle spillene der lige ligger på rygraden, men da vi har en meget venlig tilgang til det at spille, gør det ikke så meget at vi skal slå op undervejs, eller gå et skridt tilbage fordi modstanderen har glemt en enhed.

Ud over de spil der er nævnt i listen dukker der nye spil op hele tiden, som folk har lyst til at prøve. Der er derfor altid nogen der er med på at prøve noget nyt, hvis der kommer nogen med ideer til nye spil, selv om vi ikke har prøvet det før.

 

Warhammer 40K

Vi spille gerne Warhammer 40K, og medlemmer kan stille mange forskellige fraktioner.

Om onsdagen er det primært spil omkring 1000 point, men i spilleweekenderne er det både de lidt større spil og op til Apocalypse størrelse slag der spilles.

Du kan følge vores interne diskussioner omkring WH40K på vores forum side, ved at trykke på knappen herunder.

Warhammer Renaissance

Vi er begyndt at spille Warhammer Renaissance, og da mange medlemmer har spillet Warhammer Fantasy Battle i mange år kan stille mange forskellige racer.

Om onsdagen er det primært spil omkring 1000 point, men vi har endnu ikke fået det i gang i spilleweekenderne hvor der er plads til de lidt større spil.

Når vi får noget op i vores forum om Warhammer Renaissance, vil du kunne følge vores interne diskussioner ved at trykke på knappen herunder.

Mordheim

Lidt om Mordheim i HSRF

Kill Team

Kill Team er begyndt at røre på sig igen og vi er lige så stille ved at kører nogen testspil i stilling.

Necromunda

Lidt om Necromunda i HSRF

Bolt Action

Lidt on Bolt Action i HSRF

X-wing

Lidt om X-wing i HSRF

Star Wars Armada

Lidt om Armada i HSRF

Videre til værktøjslinje